BemutatkozunkSzerkezeteinkMinőségpolitikaAjánlatkérésKapcsolatDAV
magyarmagyarmagyar

Bemutatkozunk

A DAV Acélipari Vállalkozási Zrt. az acél- és vasbetonszerkezetek építési piacán fővállalkozóként van jelen. A kezdetektől szigorú minőségi előírásokat, leginkább speciális vevői elvárásokat, igényeket kellett és kell kielégíteni. Ezen kihívásoknak való megfelelést Társaságunk központi kérdésként kezeli.

Minősített alvállalkozói kapcsolatainkon keresztül a piaci szegmens valamennyi szakterületet lefedjük: tervezés, gyártás, beszerzés, helyszíni kivitelezés.

Szolgáltatásaink súlypontja ipari acélszerkezetek szerelése és a mezőgazdaságban különféle céllal felhasználásra kerülő épületek építése.

Leányvállalatainkon keresztül ma már Európa számos országában tevékenykedünk, és komoly tapasztalatokkal rendelkezünk az eltérő kultúra és környezet igényeinek való megfelelésben.

Szolgáltató társaság lévén, munkánk jellegéből következik, hogy csak akkor tudunk eredményesen működni, ha elégedettek az ügyfeleink, és ha motiváltak a munkatársaink.
Az ügyfelek megelégedettségének elérése érdekében átgondoltuk folyamatainkat és minőségügyről vallott nézeteinket. Ennek megfelelően a Det Norske Veritas Intézet által tanúsított minőségügyi rendszert működtetünk.
A munkatársaink motiválásáról, motiváltságáról úgy gondolkodunk, hogy a társaság vezetésének alapvető érdeke és célja, hogy a munkatársakkal elfogadtassa, együttműködésüket megnyerje az „Egyből jót” filozófiájához, a mindig jobbra törekvés fontosságához. Ezek egyben minőségügyi rendszerünk alapgondolatai is. Tesszük ezt annak érdekében, hogy ezen alapelvek a hétköznapi tevékenységünk részeivé, értékeivé váljanak.

A DAV Acélipari Vállalkozási Zrt. az acél- és vasbetonszerkezetek piacán ezen elvek következetes megvalósításával kívánja céljait elérni.


A DAV cégcsoport tagjai
Magyarország
Németország
Románia
map